vrijdag 26 september 2008

so many things to do...







hebben jullie dat ook wel eens? liever lui lekker op de bank met je laptop,blogs bekijken, reacties plaatsen, foto`s maken, berichten plaatsen dan dingen die op dat moment verplicht zijn om te doen?

dat is bij mij dus het geval. ik kom er op dit moment niet aan toe. meiden ik wil heel graag al jullie prachtige blogs bekijken en zelf ook regelmatig wat nieuws plaatsen maar het komt er op moment maar niet van. dit weekend helemaal vol geboekt met bruiloften en familiedagen. ik hoop volgende week weer tijd te krijgen om jullie op de hoogte te houden van dingen die mij bezig houden. ik zal nog even in mijn fotoalbum kijken of ik nog ergens een leuke foto weg kan toveren en daar moeten jullie het de komende dagen maar even mee doen.

ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en hopelijk tot gauw met foto`s van mijn reportage in de ariadne at home!







i`m to bussy for writing new messages. i have a lot to do this weekend!
this pictures are special for you, for the next week. soon you will see the pictures of my house in the magazine ariadne at home.
i wish you all a very happy weekend!


maandag 15 september 2008

het visitekaartje van mijn huis...








de hal, het visitekaartje van mijn huis. de meeste mensen besteden vaak weinig aandacht aan de hal. snap ik ook best want daar kom je binnen en verblijf je niet. de woonkamer, keuken en slaapkamer zijn meestal de vertrekken wat men mooi wil hebben en aan de hal wordt weinig aandacht besteed. maar ik zie het anders. ik vind juist de hal heel belangrijk. dit is de eerste indruk die je krijgt als je een huis binnen komt. hier proef je de sfeer van het hele huis. en je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk!









ik hou van een warm welkom en heb daarom gekozen om de muren een mooi warme maar ook een frisse rode kleur te geven. de kleur is radichio van Farrow & Ball. dit in combinatie met een zwart/wit diagonaal gelegde tegelvloer. in kleine ruimtes kies ik er ook voor om het plafond mee te verven in dezelfde kleur als de muren, zodat je een mooi geheel krijgt!







aan de trap heb ik een tak vast gemaakt en hier hang ik af toe wat leuke dingen aan. nu heb ik er een paar vogeltjes in met een paar mooie kaarten. ik maak er vaak een thema tak van. met kerst geurende euculyptus, miniverlichting en fijne kerstversiering. in het voorjaar hang ik er met mooi lint voorjaarsbollen aan of kleine flesjes met tulpen. met pasen komen er versierde eieren en vogeltjes in, na pasen haal ik de eieren eruit en voeg wat opgerold muziekpapier toe. hier volgt een kleine sfeerimpressie..





in de hal hangt een brocante spiegel met de spreuk `wees blij met wat je ziet`ik heb voor deze spreuk gekozen omdat ik vind dat ieder mens bijzonder is, veel mensen zijn onzeker over zichzelf en dat vind ik jammer, vandaar deze spreuk!





en daar de deur van de hal naar de woonkamer, waar de sfeer en kleur verder gaan....





you never get a second change for a first impression for that reason the hall is my visitcard of my home! i love a warm welcom for that reason i have choosen a warm but a fresh colour too. it is radichio from Farrow & Ball in combination with black and white tiles on the vloor. my saying on the mirror in the hall is, `be happy with what you see` i have choosen for tis saying because everybody is special, but most people are incecure about themselfs. the door from the hall to the livingroom, where ambiance and colours go further...

vrijdag 12 september 2008

me & my home......in a magazine!







nog een week en dan is het zover! ik..... en mijn huis komen in het woontijdschrift ariadne at home met de rubriek zo woon ik, zo geniet ik! voor degene die een abonnement hebben valt at home 19 september in de bus, voor degene die hier geen abonnement op hebben kunnen dit woonblad kopen vanaf 23 september! voor iedereen die iets meer van mij en mijn huis willen zien en dit blad aanschaffen wens ik alvast ontzettend veel kijk en leesplezier!









you can see me, and my home, in the magazine ariadne at home of octobre. this magazine will be available at the 23 of septembre!
enjoy this magazine.....


zondag 7 september 2008

my job....



at...Elinga woman jeans




afgelopen donderdag 4 september was het dan zover. Elinga woman jeans in Drachten opent haar deuren







aan ons, het verkoopteam de eer om het lint door te knippen
rechts onder de trotse eigenaar BAS de Vries van Elinga mode












een sfeervolle dames boetiek is het geworden. een combinatie van stoere en vrouwlijke elementen stralen de sfeer van een gezellig huiskamer uit. merken die Elinga woman jeans voeren zijn dept, circle of gentleman, turnover, drycorn, tommy hilfiger, day, stick&stones, friis compagny en g-star in aantocht.











met deze stoere mannen in de pasruimtes wordt het een feestje om leuke outfits te passen...het verkoopteam van Elinga woman jeans heet u dan ook van harte welkom. samen met u helpen wij u graag aan een leuke outfit. tot ziens bij Elinga woman jeans in Drachten





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails