zondag 10 juli 2011

Prettige vakantie...

 

Zomerstop van juli t/m augustus

blog 1

blog 2

blog 3

blog 4

blog 8

blog 9

blog 7

Just Jeanette wenst iedereen een hele fijne vakantie! Graag tot ziens in september...

Jeanette

vrijdag 1 juli 2011

Zomerslaap...

 

blog 7

Hmmm....ik zit zo even achter m`n laptop deze post te maken, krijg ik in eens een heerlijke geur van lavendel in m`n neus. Nou kan dat best kloppen want ik heb een kan met bloemen, waaronder veel lavendel, op tafel staan. Nu heb ik de camera niet bij de hand dus de foto`s van lavendel krijgen jullie niet te zien maar wel andere lieve bloemen.

blog 1

blog 2

blog 5 

Het is alweer juli, de eerste vakanties zijn alweer begonnen, wat gaat de tijd toch snel. Merk aan mijzelf ook dat deze maanden andere dingen van mij verlangen dan hoekjes en sfeertjes maken. Zo heb ik al maanden de schildersezel op de sidetable met de kandelaren en hoedjes, zie vele posten terug. Potten met Franse geraniums staan al maanden op de vensterbank en op tafel staat nog steeds dit Marokkaanse dienblad met flesjes van Ikea. Wat dan wel wekelijks veranderd zijn de bloemen. Ze worden uit eigen tuin gehaald dus het is maar net wat bloeit er op dat moment.

blog 3

blog 5

Toch kan ik er niet zo mee zitten hoor. Meestal word ik onrustig als iets te lang hetzelfde is, niet kleuren of zo.....daar kan ik het heel lang op volhouden maar meer m`n sfeertjes in huis dat wil ik zo af en toe wat anders hebben. In de maanden juni, juli, augustus en soms ook nog een stukje september hou ik graag een zomerslaap. Dan staan alle dingen waar ik normaal bijna dagelijks graag mee bezig ben op een laag pitje. Zo pak ik toch een bepaalde rust en bouw ik blijkbaar energie op waar ik de rest van het jaar weer op teren kan. Helaas voor jullie betekent dit ook dat ik het bloggen de komende twee maanden  voor gezien hou. Nog even....en dan hebben we vakantie. We hebben nog niets geboekt, we kunnen nog alle kanten op, dus we zien wel waar onze tent strand:-)

blog 4

Ik wens iedereen alvast een hele fijne vakantie met heel veel zon! Een goede reis voor iedereen die op pad gaat, pas goed op jezelf en op elkaar! Tot over een tijdje, tijd...... hmm....ach....die tijd.....gaat toch altijd sneller als ik soms bij kan houden, dus......kan beter zeggen tot later!

blog 8

Lieve zomergroet,

Jeanette....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails