vrijdag 30 maart 2012

In, op, naast, achter, aan & onder...

                              ...het kastje!

1

Op dit moment ontbreekt het wat aan inspiratie en is er weinig vernieuwing. Wel heb ik foto`s kunnen maken van dit kleine kastje op het dressoir die toch deels vernieuwend zijn.

13

Op de kast ligt een prachtige doos, die bedoelt was voor in de badkamer maar de doos viel wat te groot uit vandaar deze plek:-) Op de doos stapels met stoffen met daarboven een kunstroos.

51176

Aan de knop van het kastje ook een roos maar dit is een gedroogde roos. Naast de roos een hanger van karton met een vintage afbeelding.

2

4

3

Via mail krijg ik nog steeds veel vragen over de stof achter deze kast. Velen denken dat het behang is maar het is dus stof. Helaas weet ik de naam van de stof niet meer, weet alleen dat het een Duits merk is.

9

8

12

het kleine kastje op het dressoir is een kastje wat niet bij het dressoir hoort. Ik heb dit kastje in dezelfde kleur geschilderd als het dressoir zodat het één kast lijkt. Zit er wel aan te denken om deze kast te veranderen van kleur. Als het zover is dan kom ik hier zeker op terug...

14 

Fijn weekend!

liefs...

zondag 25 maart 2012

Molly in schets...

 

blog 6

Wie met picasa werkt is het ook vast opgevallen dat er allemaal weer nieuwe fucties zijn om foto`s te bewerken. Naast picasa ben ik ook een gebruiker van photoscape omdat je met dit programma mooie randen kan maken maar nu met het nieuwe picasa is het daar ook mogelijk. Zo was ik wat met foto`s en de functies aan het stoeien en zo vond ik Molly onwijs leuk in een potloodschets.

blog 7

blog 8

blog 10

Ze ligt hier op de vensterbank achter een paneel gordijn. De zon schijnt fel tegen het paneel aan en dan vind ze dit een heerlijke plek.....en ik geef haar geen ongelijk:-)

blog 11

blog 6

zondag 18 maart 2012

Lilac blossom...

 

blog 1 1

Deze takjes perenbloesem staan al een tijdje en de bloemetjes zijn nu op haar mooist....

blog 6 1

blog 5 1

blog 4 1

Ze staan prachtig in deze ronde vaas van Bloomingville. Op de achtergrond een mooie lila kandelaar met naturel kaars (al vind ik de kleur meer zachtgroen) van de Hema en een groene wijnfles van de kringloop.

blog 9 1

blog 2 1

blog 3 1

Met lila masking tape een zelfgemaakte vlinder op de hals van de fles geplakt....

blog 8 1

blog 7 1

Heerlijk begin van een nieuwe voorjaarsweek...althans als we de weersvoorspellingen mogen geloven!

Liefs...

donderdag 15 maart 2012

Voorjaarkriebels...

 

2

Het weer wordt een stuk vriendelijker, veel zon en lekkere temperaturen.... Dan krijgen we kriebels hè? We willen vaak alles tegelijk...eerst allemaal massaal de tuin in, huis boenen en kasten ruimen, een fris bos bloemen halen en vervolgens een leuke outfit om de kast weer te vullen. Laat ik jullie nu inspireren door alvast wat voorjaarsmode te laten zien. Deze dames in de etalage laten zich ook inspireren door mode tijdschriften, die we op hangers tegen de muur hebben gespijkerd met wat losse bladen op de grond.

1

Deze dames zijn ook druk met klussen. Een houten paneel -wat in de loop der tijd van vele verfspatten is voorzien- staat tegen de wand. Voor de dames staan blikken verf met toebehoren. Dame links draagt een Arc loose van G-star met daarop een blouse van Circle of gentlemen met een gilet met ristsluiting ook van G-star en daarover een colbert van Circle of Gentlemen. Dame rechts draagt een chino van Drykorn, t-shirt van Maison scotch en een leren jas met canvas stukken van Goosecraft

4

Blauw, rood en zand....leuke kleuren om te mixen! In deze wand veel Kocca en Maison Scotch met een beetje Superdry en Supertrash

5 

6

Wow!....Prachtig rood pak van Drykorn. Het jasje heeft een perfecte snit, zakken voorop en twee witte knopen. De broek heeft smal toelopende pijpen, die je ook kunt oprollen voor een wat meer casual effect. De broek en het colbert kunt u los van elkaar aankopen.

7

Vrolijke jumpsuit van het merk Kocca. Daarover een blouse van Maison scotch.

8

De top in perzik kleur is ook van Kocca en deze prachtige linnen blazer met ristsafzetting is van Maison scotch.

9

Een collage gemaakt van de blouses van Circle of gentlemen. Deze zijn allemaal met prachtig kant. Het kant zit op stof wat met knoopjes aan de kraag vast zit, je kan dit dus ook verwijderen zodat je de blouse zonder kant kan dragen.

11

In de laadjes staan kleine potjes met voorjaarbloemetjes met daarachter de armbanden van Sari design.

10

16

Mijn favoriet, ton sur ton.....van natural tot nude....alle kleuren in één palet. Broek is van Drykorn, top met kanten manchet (Rosemunde), zijden top in nude (Supertrash) gilet met gouden drukknopen (Supertrash), blazer en rieten hoedje (Maison scotch)en jas van Drykorn.

14

Een muur vol inspiratie....lege lijsten met modeknipsels vast gezet met masking tape. Een hanger met de Textillia, een modevakblad. Op de kruk een stapel G-star jeans in verwassen rood.

13

Weer zo`n prachtig leren jasje van Goosecraft! Staat mooi over de polkadot top van Kocca gecombineerd met een top van Rosemunde op een oudroze chino van Dept.

20

Pssst......wanneer komt u shoppen?

Elinga woman Jeans Drachten

maandag 12 maart 2012

Kant, parel, strik, leer & munt...

 

blog 8-tile

We nemen een stukje kant, parel, leer, munt & lint en maken er vervolgens een armband van. Dit idee zag ik eens in een JDl staan en zo vorige week kwam ik op het idee om van mijn restjes een armband te maken.

blog 9-tile

blog 5-tile

blog 12-tile

Zelf heb ik weinig geduld en ben niet in het bezit van een naaimachine om dit soort dingen te maken, gelukkig is m`n moeder handiger en zo heb ik deze armband samen met haar gemaakt.

blog 7-tile

Eerst een lapje stof geknipt -een mooi jersey lapje- en daar heeft m`n moeder het kant met de machine op genaaid. Vervolgens heb ik met de hand een stukje parelketting en het leertje erop genaaid. Van een stukje satijnlint heb ik een strik gemaakt en dit samen met een leuk muntje op het kant genaaid. De uiteinden vast gezet met een stukje klittenband, zodat ik de armband makkelijk zelf vast kan maken.

blog 6-tile

blog 14-tile

blog 2-tile

blog 1-tile

Draag ik de armband niet dan is ie ook leuk om deze roze mini kalanchoë.

Fijne nieuwe week allemaal!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails