maandag 30 april 2012

Advanced style...

 

7

Na het downloaden van een app (streetstyle) kwam ik al surfend op een geweldige site terecht, Avanced style...  Een geweldig blog vol stijlvolle creatieve senioren. De meeste vrouwen zien er tegenop om ouder te worden en vinden het moeilijk wat ze wel en wat ze niet kunnen dragen. De vrouwen en mannen die op deze site staan hebben er absoluut geen moeite mee om senior te zijn en dat laten ze zien ook!

6

9

Je gaat heel anders naar senioren kijken als je dit blog bekijkt. Echt geweldig om te zien hoe verzorgd, stijlvol en creatief je nog op hoge leeftijd kan zijn. Echt het is de moeite waard om een kijkje te nemen op Advanced style 

11

10

Foto`s by Avanced style

zondag 29 april 2012

Koninginnedag....

 

1

5

4

Allemaal een hele fijne Koninginnedag!  De weersvoorspellingen zijn echt super, geniet ervan...

Jeanette...

dinsdag 24 april 2012

Bloemenpastel...

 

a8

Dat had ik natuurlijk kunnen weten....na mijn vorige post te tikken -bloemen op een bord- kreeg ik via mijn mail een paar vragen of ik daar misschien foto`s van wil laten zien. Nu heb ik ze niet gefotografeerd op het bord want dan komen de bloemen niet mooi op de foto. Op het bord staat ze wat dichter op elkaar en dat staat wel leuk maar op een foto komt het wat druk over. Speciaal voor jullie heb ik er deze foto`s van gemaakt.

a9

a3

a10

Op de achtergrond een chrysant in een prachtige bleek roze kleur met hele zachtgele toppen, mooi passend bij deze anjer...

a2 a1

a5

In het kleinste vaasje enkel een ranonkel. Deze is wat hardroze met een prachtig zwart hart. Het steekt mooi af bij de zachte kleuren van de andere bloemen.

a6

a4

a7 

Mijn favoriete bloem -de roos- mag zeker niet ontbreken in dit bloemenpastel. Zo heb ik gekozen voor een hele bleke roze roos en een roos die wat kleiner en meer roze is.

 

a11 

De flesjes zijn oud en nieuw.  Een paar hiervan zijn echte oude Engelse flessen. Als het geen lente is buiten, tja.....dan de lente maar binnen halen hè:-)

Jeanette....

zondag 22 april 2012

Anjer...

 

a2

Deze keer een post over maar één bloem......de anjer! Deze bloem is zo mooi, kijk nou eens goed hoe mooi die kleuren overlopen van dat hele bleke roze naar hardroze en dan weer met dat bleke randje, prachtig!

a3

a4

a5

Staat mooi solitair in een vaasje. Zo heb ik een bord op tafel met vijf flesjes met elke een bloem en één daarvan is deze anjer...

a1

Fijne nieuwe week!

Jeanette...

woensdag 18 april 2012

Tussen de sprieten...

 

3

In mijn vorige post liet ik mijn schrijfhoekje zien, op deze foto is dat achter het rechter luik. Aan deze kant van het luik is nu het zit gedeelte.

1

Misschien weten jullie het nog? De luiken stonden altijd langs het paneel met behang, waar de tafel dan weer tussen stond. De luiken -met de tafel er weer tussen- staat nu tegen de rechter muur. Nu de luiken niet meer langs het paneel staan kan de bank een stuk naar achteren en zo hebben we een gezellige zit en elk een hoek om lekker bank-te-hangen.

28

Door deze verandering was er wel een klein probleem. Naast de stoel was het vrij donker, ik miste daar een lamp. Een leuke lamp was snel gevonden. De kanten kap vond ik bij Xenos en de poot vond ik bij Sil`s home. De poot stond ergens achter een tafel verscholen in een donker hoekje maar ik kon aan de bovenkant zien dat deze poot heel speciaal was en precies de kleur die ik voor ogen had (ook al was het vrij donker). Vooral de voet van deze poot vind ik bijzonder en alles nog in originele staat.

32

7

6

15

Op de tafel is het echt voorjaar. Een houten paneel bespannen met stof met vrolijke bloemen. Tegen het paneel een lege lijst waarvan ik de binnenkant gekleurd heb met een hardroze pastelkrijtje. Een kunstgras pluim (ooit eens gekocht bij de Hema) verdeeld in enkele sprieten en die in een spleet van de tafel gestoken. Dat is dan weer een voordeel dat hout werk en gleuven geeft:-) Tussen de sprieten staan twee schapen van steen met een wollen vachtje.

18142023 

Wat een scheetjes zijn het hè? Ze stonden op een plantenmarkt in Muntendam afgelopen zondag. De voetjes zijn aubergine met een lila gloed, staat zo leuk bij deze tafel.

11

19

29

Er zijn nog wel eens vragen over mijn behang. Het behang is van Laura Ashley en volgens mij nog steeds in het assortiment. Wij hebben het behang zo op de muur geplakt en de randen afgewerkt met een sierlijst en dit in dezelfde kleur geverfd als de muur, dit omdat het behang zo mooi die diepte krijgt.

31

30 

En zo heeft alles weer een plekje gekregen en genieten wij van deze ruimte(s), voor jullie voorlopig eerst de laatste twee foto`s:-)

 9

2

 Jeanette...

 

vrijdag 13 april 2012

Achter het scherm...

 

 

14

Een kaartje schrijven, zo maar even iets noteren of een adres zoeken, dat doe ik nu hier. Na vele mailtjes van jullie met de vraag waar mijn schrijfhoekje is gebleven...is hier het resultaat!

13

12

10

Een van deze luiken (ik heb hier twee van) dient nu als kamerscherm die het zitgedeelte en het schrijfhoekje van elkaar scheidt.. Aan deze kant van het scherm heb ik een ketting met klemmetjes (Xenos) opgehangen met verschillende frutsels.

81597 

Kaartjes, een rozenkransje, een klokje, roosjes een stoffen popje, een haarspeldje, ach..... zomaar wat dingen die ik leuk vind.

2

3

1

Afgelopen weekend hebben we de zolder -voor de zoveelste keer- weer eens opgeruimd en dan kom je vaak dingen tegen die zonde zijn op zolder. Zo ook dit stoffen engeltje, is toch veel te leuk voor zomaar op zolder?

6

5

4 

Hoe het zitgedeelte nu is en waar het andere luik staat laat ik jullie graag een volgende keer zien. Tot gauw!

Fijn weekend!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails