maandag 21 mei 2012

Shop fun...

...bij Elinga woman jeans!!

1

Ohhh....wat hebben wij weer leuke fashion items binnen gekregen, ik laat jullie graag het één en ander zien. Dit is één van onze etalage.....fun shopping! Aan de binnenkant van het raam hebben we stukken G-star kranten geplakt en er vervolgens een ovale vorm uitgescheurd. Deels stukken met Masking tape vast gezet. De dames hebben een ovale spiegel tegen het hoofd. Als je nu voor deze etalage staat dan zie je je eigen gezicht in de spiegel en zo kan je zien hoe deze set bij jou staat! Deze colour pants (vintage look) heeft een mooie verwassen koraal tint en is van G-star net als de blouse erop en ook de boyfriend jeans van de andere dame is van G-star. Het leren jack is van Goosegraft.

2

In deze etalage zeggen we het met bloemen....Tegen de achterwand hebben we een stuk tafelzeil gedaan. Op de grond de bekende grasmatjes van Xenos met daar los een tal van kleine gekleurde kunstbloemetjes. De dame links draagt een jeans met bretels van G-star  en een top van Dept. De dame rechts draagt een skinny jeans van G-star met een top van Kocca en een colbert van Maison scotch. Om de etalage wat "fun" te geven hebben we gekozen voor werken in de tuin d.m.v. de kniebeschermers met bloemetjes, de handschoentjes een bezem en een gieter en ja....daar hoort ook het snoeien van bloemen bij, vandaar de roos in de hand.

5

4 

Deze dame deelt de G-star kranten uit!  In... jawel een straight jeans van G-star. Het ecru basis t-shirt is ook van G-star, het gilet met drukknopen is van Supertrash en ze draag een colbert van Drykorn los over de schouders. De bril is niet te koop, zijn van plastic en is puur deco!!

3

Onze dames zijn wel actief hè....deze heeft netjes de was opgehangen. Het zijn de boxy shirts van Maison scotch. Deze dame draagt een soepel vallende broek van Dept, een twee in één shirt van Maison Scotch met een prachtig linnen colbert van het merk Circle of gentlemen.

6

7

Mijn favoriete combinatie dit seizoen, oud roze of nude met koraal. Koraal is dit seizoen uitgeroepen tot kleur van het jaar! Deze dame draagt een top van kocca, een vestje van Drykorn en een chino van Maison scotch. In het kastje een stoere vrouwelijke sleehak van G-star.

8

9

Rood, wit, blauw.....past bij jou! Altijd goed deze combinatie. De dame op de bovenste foto draagt een chino van G-star met een t-shirt van dept en een gilet van G-star. De dame op de foto hier boven draagt een soepel vallende chino van Supertrash met een colbert van maison scotch. Dit zijn wat de luie dames van de winkel hoor, voor elk een ventilator!!...moet toch niet gekker worden:-))

10   11

Helemaal leuk dit seizoen de lange rok....bijna of net op de grond met een slipper of sandaal! Deze rok is van Dept, omdat er ook een top van te krijgen is kan je er dus ook een jurk van maken. De rok kan ook als strapless jurk gedragen worden. De Romeinse sandalen zijn van G-star. Wij hebben op de bandjes van de sandaal een button van Sari design gedaan.

13

De buttons en bandjes van Sari design. Deze armbanden lopen zo goed dat wij soms binnen een week weer uitverkocht zijn.

Wij spelen hier zeker op in en zorgen dus continu voor nieuwe aanvoer;-)

14

Wij verkopen niet alleen Sari, ook voor Josh kunt u bij ons terecht.

12

Naast armbanden verkopen wij ook sjaals. Dit is een leuk zijden sjaaltje van drykorn.

15

Het weer wordt super deze week......betekent dat we nu echt de voorjaar collectie kunnen  dragen, dus dames...shop fun!!

Team Elinga woman jeans, Drachten.

donderdag 17 mei 2012

Kleur & fleur...

 

a11

Een vrolijk pallet is het op tafel. Verschillende gekleurde flessen met verschillende fleurige bloemen.

a10

a15

Het staat allemaal op het bankje wat Lucas zelf heeft gemaakt. Een fijne plek om te lezen, kop koffie te drinken en genieten van al het moois om me heen zowel binnen als buiten.

a12

a17

Als je door de ramen naar buiten kijkt  heb je zicht op twee prachtige appelbomen die helaas dit jaar allebei  geen bloesem hebben. Levert dus geen appels op dit jaar....

a9

Voor het raam, tussen de luiken heb ik twee plantenbakken gevuld met mooie zachtroze geraniums met een donkerroze hart. Hier is het letterlijk achter de geraniums zitten:-)

Fijn hemelvaart weekend!!

Jeanette...

dinsdag 8 mei 2012

Scentchips...

 

blog 7

Misschien kennen jullie ze al,........ de Scentchips! Heerlijk geurende kaarsjes in bloem- en bladvorm die een geurexplosie veroorzaken als ze door een waxinelichtje gaan smelten.

blog 5

blog 11

 blog 8

blog 6

De geurbranders zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. De Scentchips zijn er in talloze kleuren en geuren. Zelf heb ik gekozen voor de Magnolia en Ginger tea. Niet echt om de kleuren maar meer om de geur. Deze geuren zijn zo lekker, zo`n heerlijke zachte, frisse, schone geur....beetje de geur van zwitsal:-)

blog 12blog 10blog 13blog 9 

Normaliter ben ik niet van geurkaarsen, geurbranders, ambi pur, wierook en noem maar op. Overal krijg ik hoofdpijn van maar dit is echt een prettige geur. Op een gegeven moment ga je wel het wax van de kaars ruiken, dan is het tijd om het potje schoon te maken en er weer nieuwe chips in te doen.

blog 14

blog 16

blog 15

blog 19

blog 18

blog 17

De bloemetjes op de foto`s zijn geen kaarsjes hoor, dit zijn  bloemetjes van de hortensia. Zondag 13 mei is het Moederdag, willen jullie weten wat ik geef:-) ??

Jeanette...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails