zondag 21 september 2014

Stoer & lief…

 

8

De boel in huis een beetje omgegooid en mijn laatste aanwinsten een leuke plek gegeven. De stoffen lampenkap vond ik voor de vakantie bij de kringloop. Leuk met takken, bloemen en vogels. Deze kap heb ik op een kandelaar gezet en in de kandelaar een kaars gestoken. Als de kaars brandt lijkt het net een brandende lamp.

9

2

7

Wisten jullie dat Didi ook al een tijdje leuke woonspullen verkoopt? Deze kandelaar komt er ook vandaan en was al zo van kleur, lekker fluor roze…De tak met besjes heb ik een tijd terug al eens gespoten met fluor roze en de kleur is perfect bij de kandelaar.

13121110

Ik hou ervan om te combineren met verschillende materialen en stijlen. Stoer met lief. In de stoere tak hangt een romantische broche. Een aardewerken vaas met een houten kandelaar en een glazen vaasje. De stoffen kap bij een pop van klei. De boekjes van papier bij het schilderij van canvas……het komt in deze setting allemaal bij elkaar!

1

6

dinsdag 2 september 2014

Emmertje in`t groen…

 

1

Wat vliegt de tijd toch, het is alweer september. Vond het wel fijn om een dikke maand –offline- te zijn. Maar beloofd is beloofd, in september zou ik weer wat me laten horen dus hier weer een post van mij. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in zuid Bretagne dit jaar. Le Pouliguen om precies te zijn. Echt een heerlijke plek direct aan zee, tegen de mooie badplaats La Baule waar je zo leuk winkelen kan.

3

De brocante markten vielen daar wel wat tegen. In de weken dat wij er waren hebben we er twee bezocht. De markt in La Baule op zondag is elke weer. Op een heel leuk pleintje komen alle brocanteurs bij elkaar om met hun spullen te pronken. Ja ik zeg maar pronken want je wil niet weten hoeveel ze vragen voor hele gewone spullen. Ik snap best als iets heel uniek is dat je daar best wat voor vragen mag een echte liefhebber heeft het er dan ook wel voor over. Maar ik ben altijd nog van toch iets unieks voor een leuke prijs. Zo vond ik dit leuke emaille pedaal emmertje, precies in de groene kleur die ik zo mooi vind voor vijf euro.

2

Op dit moment gaat het met mijn gezondheid niet zo als dat ik graag zou willen. Normaal hou ik dit soort dingen liever privé maar ik merk dat het bloggen er onder te lijden heeft en daarom wil ik het toch delen. Op dit moment heb ik een ontstoken galblaas en moet geopereerd worden. Maar omdat deze nog ontstoken is moet ik nog vijf weken wachten voordat ik geholpen kan worden. Heb veel maagklachten en heb gewoonweg de zin niet om dingen in huis te veranderen waardoor ik ook weer weinig inspiratie heb `voor mooie foto`s. Het is even niet anders, het zal ook wel weer goed komen. Mijn creativiteit raar ik niet kwijt alleen staat het op moment even op een laag pitje….

Liefs Jeanette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails