woensdag 18 april 2012

Tussen de sprieten...

 

3

In mijn vorige post liet ik mijn schrijfhoekje zien, op deze foto is dat achter het rechter luik. Aan deze kant van het luik is nu het zit gedeelte.

1

Misschien weten jullie het nog? De luiken stonden altijd langs het paneel met behang, waar de tafel dan weer tussen stond. De luiken -met de tafel er weer tussen- staat nu tegen de rechter muur. Nu de luiken niet meer langs het paneel staan kan de bank een stuk naar achteren en zo hebben we een gezellige zit en elk een hoek om lekker bank-te-hangen.

28

Door deze verandering was er wel een klein probleem. Naast de stoel was het vrij donker, ik miste daar een lamp. Een leuke lamp was snel gevonden. De kanten kap vond ik bij Xenos en de poot vond ik bij Sil`s home. De poot stond ergens achter een tafel verscholen in een donker hoekje maar ik kon aan de bovenkant zien dat deze poot heel speciaal was en precies de kleur die ik voor ogen had (ook al was het vrij donker). Vooral de voet van deze poot vind ik bijzonder en alles nog in originele staat.

32

7

6

15

Op de tafel is het echt voorjaar. Een houten paneel bespannen met stof met vrolijke bloemen. Tegen het paneel een lege lijst waarvan ik de binnenkant gekleurd heb met een hardroze pastelkrijtje. Een kunstgras pluim (ooit eens gekocht bij de Hema) verdeeld in enkele sprieten en die in een spleet van de tafel gestoken. Dat is dan weer een voordeel dat hout werk en gleuven geeft:-) Tussen de sprieten staan twee schapen van steen met een wollen vachtje.

18142023 

Wat een scheetjes zijn het hè? Ze stonden op een plantenmarkt in Muntendam afgelopen zondag. De voetjes zijn aubergine met een lila gloed, staat zo leuk bij deze tafel.

11

19

29

Er zijn nog wel eens vragen over mijn behang. Het behang is van Laura Ashley en volgens mij nog steeds in het assortiment. Wij hebben het behang zo op de muur geplakt en de randen afgewerkt met een sierlijst en dit in dezelfde kleur geverfd als de muur, dit omdat het behang zo mooi die diepte krijgt.

31

30 

En zo heeft alles weer een plekje gekregen en genieten wij van deze ruimte(s), voor jullie voorlopig eerst de laatste twee foto`s:-)

 9

2

 Jeanette...

 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails