maandag 21 mei 2012

Shop fun...

...bij Elinga woman jeans!!

1

Ohhh....wat hebben wij weer leuke fashion items binnen gekregen, ik laat jullie graag het één en ander zien. Dit is één van onze etalage.....fun shopping! Aan de binnenkant van het raam hebben we stukken G-star kranten geplakt en er vervolgens een ovale vorm uitgescheurd. Deels stukken met Masking tape vast gezet. De dames hebben een ovale spiegel tegen het hoofd. Als je nu voor deze etalage staat dan zie je je eigen gezicht in de spiegel en zo kan je zien hoe deze set bij jou staat! Deze colour pants (vintage look) heeft een mooie verwassen koraal tint en is van G-star net als de blouse erop en ook de boyfriend jeans van de andere dame is van G-star. Het leren jack is van Goosegraft.

2

In deze etalage zeggen we het met bloemen....Tegen de achterwand hebben we een stuk tafelzeil gedaan. Op de grond de bekende grasmatjes van Xenos met daar los een tal van kleine gekleurde kunstbloemetjes. De dame links draagt een jeans met bretels van G-star  en een top van Dept. De dame rechts draagt een skinny jeans van G-star met een top van Kocca en een colbert van Maison scotch. Om de etalage wat "fun" te geven hebben we gekozen voor werken in de tuin d.m.v. de kniebeschermers met bloemetjes, de handschoentjes een bezem en een gieter en ja....daar hoort ook het snoeien van bloemen bij, vandaar de roos in de hand.

5

4 

Deze dame deelt de G-star kranten uit!  In... jawel een straight jeans van G-star. Het ecru basis t-shirt is ook van G-star, het gilet met drukknopen is van Supertrash en ze draag een colbert van Drykorn los over de schouders. De bril is niet te koop, zijn van plastic en is puur deco!!

3

Onze dames zijn wel actief hè....deze heeft netjes de was opgehangen. Het zijn de boxy shirts van Maison scotch. Deze dame draagt een soepel vallende broek van Dept, een twee in één shirt van Maison Scotch met een prachtig linnen colbert van het merk Circle of gentlemen.

6

7

Mijn favoriete combinatie dit seizoen, oud roze of nude met koraal. Koraal is dit seizoen uitgeroepen tot kleur van het jaar! Deze dame draagt een top van kocca, een vestje van Drykorn en een chino van Maison scotch. In het kastje een stoere vrouwelijke sleehak van G-star.

8

9

Rood, wit, blauw.....past bij jou! Altijd goed deze combinatie. De dame op de bovenste foto draagt een chino van G-star met een t-shirt van dept en een gilet van G-star. De dame op de foto hier boven draagt een soepel vallende chino van Supertrash met een colbert van maison scotch. Dit zijn wat de luie dames van de winkel hoor, voor elk een ventilator!!...moet toch niet gekker worden:-))

10   11

Helemaal leuk dit seizoen de lange rok....bijna of net op de grond met een slipper of sandaal! Deze rok is van Dept, omdat er ook een top van te krijgen is kan je er dus ook een jurk van maken. De rok kan ook als strapless jurk gedragen worden. De Romeinse sandalen zijn van G-star. Wij hebben op de bandjes van de sandaal een button van Sari design gedaan.

13

De buttons en bandjes van Sari design. Deze armbanden lopen zo goed dat wij soms binnen een week weer uitverkocht zijn.

Wij spelen hier zeker op in en zorgen dus continu voor nieuwe aanvoer;-)

14

Wij verkopen niet alleen Sari, ook voor Josh kunt u bij ons terecht.

12

Naast armbanden verkopen wij ook sjaals. Dit is een leuk zijden sjaaltje van drykorn.

15

Het weer wordt super deze week......betekent dat we nu echt de voorjaar collectie kunnen  dragen, dus dames...shop fun!!

Team Elinga woman jeans, Drachten.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails