zondag 27 januari 2013

Spring 2013…

 

2

Bijna lente, bijna lente, ja..ik ruik wel duizend bloemen als ik ruik. Bijna lente, bijna lente...en ik heb kriebels in mijn buik…..De eerste spring collectie 2013 is echt fantastisch !! Ik laat  jullie meegenieten van de eerste items die zijn binnen gekomen!

6

Deze dames zijn samen sterk in een mix van merken als Supertrash, Dept, Drykorn, Rosemunde, Cimarron en G-star. Prachtige kleurencombinatie in blauw en kiezel met neon geel als accent.

7

Dit leuke camouflage shirt is van Maison scotch. Staat stoer onder een colbert van Drykorn. De heldere blauwe skinny is van G-star.

1

Dit sportief gestepte jack is van Superdry. Fris gecombineerd over een t-shirt van Dept met een glanzend voorpand met tekst in blauw en roze tinten. De verwassen roze skinny en de tas zijn van G-star. Het roze basic shirt met mooi kant is van Rosemunde.

4

Hip en trendy ben je dit seizoen met een skinny in tie-dye. Deze is van Maison scotch in een mooie zachte abrikoos tint.

5

Rieten hoedje met stoffen band en t-shirt van slubgaren zijn van Maison scotch.

3

Overtuigen door uitstraling! Dark cold blue...een frisse kleur dit seizoen. Gestreept t-shirt is van Maison scotch en colbert in een perfecte snit van Drykorn, heeft 3/4 mouw.

8

Op en top romantiek met dit lieve vest in een nude tint van Rosemunde. Een super mooie kwaliteit van 30% zijde.

9

Lelie roze en kersenrood… een prachtige combinatie! Katoenen chino is van Drykorn, in een oudroze kleur. T-shirt met print is van Death by zero onder een leren jack van Goosecraft in een poeder-roze tint. Sjaal met blokken is van Maison scotch. Riem met buttons die verwisselbaar zijn is van Sari design!

Graag tot ziens bij Elinga woman jeans Drachten !!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails