maandag 7 april 2014

Lekker in`t erker…

 

2

Het heerlijke weer van de afgelopen dagen heeft er voor gezorgd dat ik hier vaak even heb gezeten. Heerlijk, de zon op de ramen, voetjes vooruit, kopje koffie, paaseitje(s ) en gewoon genieten van al het moois om me heen…

1

6

22

4

Is het jullie al opgevallen dat er een ander vloerkleed ligt? Eens in de zoveel tijd ga ik samen met nog een paar dames een leuke route doen en hopen dat we wat leuke winkels tegen komen. Zo lag dit keer Franeker op de route en kwamen we terecht bij het Allergaatje. Jee….wat een walhalla aan meuk, antiek, curiosa, brocante etc. etc. Je moet er echt even de tijd voor nemen wat het staat van voor naar achteren en van boven naar beneden helemaal vol.

5

3

9

Nu kan ik vaak uit veel rommel mooie aanwinsten doen, ik weet ik heb daar een spriet voor die mij de weg wijst. Zo dus ook dit kleed, stond opgerold in een hoek. Nu was er in ons midden een dame die op zoek was naar een kleed en ik eigenlijk meer voor haar keek. Zo rolde ik dit kleed uit en zag tot mijn verbazing dat het oudroze was en van zuiver wol. OOhhh….ik was als een kind zo blij in een snoepwinkel. Psst….en wat denk je….. tien euro, tja….ik hoef je geloof ik niet uit te leggen wat er toen door mij heen ging.

10

In een volgende post laat ik jullie meer foto`s zien van wat er op de schouw staat en wat er aan het paneel hangt, dus graag tot de volgende keer !!

Wil je reageren op één van mijn posten of gewoon graag iets delen, mail me dan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails