zondag 25 mei 2014

De rozen van Constance…

 

16

De mooiste tijd voor mijn tuin is nu de rozen op haar mooist zijn. De rozen van Constance geven alle energie en kracht en laat daardoor de roos op haar mooist uitkomen. Elk jaar is het weer genieten, keer op keer. Ook al bloeit deze roos maar één keer, de keer dat zij bloeit geniet je volop van haar energie…

3

2

Rechts op de pergola ook een roos maar daar de New Dawn, al vol knoppen. Straks als Constance weer op retour is gaat New Dawn open…deze roos bloeit door en geeft vaak rozen tot ver in oktober, wel wordt het blad vaak eerder al lelijk.

456

Ook een mooie roos en Koraal van kleur is de New Dawn Coral. Deze staat nu 4 jaar en gaat steeds meer bloeien op de pergola maar laat het onder de pergola ietwat afweten. Ze zoeken toch graag het zonnetje op…

14

15

7

Verder in de tuin veel groen en her en der wat verwilderde planten zoals de Damastbloem. Nooit geplant maar spontaan gekomen. De Damastbloem is de bloem met de paars/lila bloemen.

11

10

Prachtige hardroze pioenen met op de achtergrond de Damastbloem.

12

8

9

13

Ook de roos Zepherine Drouhin is nu op haar mooist, een weelde van roze rozen dwarrelen over luikjes. Nieuwsgierig???……Kijk dan de volgende keer naar een nieuwe tuin-post!

1

Rosa Constance Spry

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails