maandag 23 maart 2015

Gevels met Pure & Original…

 

1

Hoe leuk is dit !!… Allemaal verschillende geveltjes van hout. Door het klussen van de afgelopen weken hebben wij aardig wat afvalhout overgehouden. Dat kan je weg doen maar je kan er ook wat leuks van maken.

2

Je ziet ze veel op moment: huisjes van hout of betonlook. Zo te koop maar ook goed om zelf te maken. Deze gevels hebben we zelf gemaakt en ik heb ze geverfd met kleuren van Pure & Original. Het is Classico  krijtverf. De verf komt prachtig,  poederig mat over.

4

5

De kleuren die ik gebruikt heb zijn: Skin powder (mijn favoriet) Bohemian en Courtly rose. Skin powder is een mooie oudroze/nude tint. Courtly rose is wat een warme oudroze/terra tint en Bohemain, een grijs met een noot lila. 

8

Achter de ramen van de gevels heb ik stukjes kant geplaatst, net echte gordijntjes. Achter de huisjes staan kaarsjes waardoor het licht mooi door de ramen schijnt.

6

7

Ben je ook enthousiast over de kleuren van Pure & Original en wil je graag zelf aan de slag?  Naast deze kleuren zijn er nog een tal van prachtige kleuren. Neem een kijkje op Pure & Original, voor welke kleur ga jij?

9

Pure & Original bij nacht…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails