zaterdag 27 februari 2016

Okergoud...
Al jaren in ons interieur hebben wij de kleuren: oudroze, grijsgroen, aubergine en accenten fluor roze. Hier is nu okergoud aan toegevoegd. In vele accessoires die ik in huis heb staan zit deze kleur. Ik ben niet van het zilver maar juist van het goud. Niet van het koper maar heb meer met brons/messing. Okergoud is voor mij de juiste toevoeging.

Er hoeft niet eens zoveel verandert of aangepast. Een oude tv kast die al 17 jaar op zolder stond en nooit gebruikt is geweest is van koloniaal naar okergoud gegaan. Een klein vitrine kastje, wat al wel eerder in huis heeft gestaan, heeft ook deze kleur gekregen en zo samen is het een leuke kast geworden.


Zo heb ik  deurtjes van de wandkast- die Lucas vorig jaar gemaakt heeft- verandert in deze kleur. Een kastje in de hal en de deuren van de locker zijn ook okergoud. Een paar goudgele bloemen en een paar kaarsen en zo met weinig veel resultaat.Foto`s van de wandkast en de hal komen in een andere post voorbij. Afgelopen week hadden wij een weekje vrij. Lucas is bezig met een carport/overkapping die komt in onze tuin. Het duurt nog wel even voordat dat klaar is en dan moet ook de tuin nog helemaal aangepast worden. Het plan ligt klaar maar Lucas doet alles zelf en de tijd die ervoor is is schaars als je ook nog een fulltime baan hebt. En soms moet er ook even weer gespaard.Gelukkig hadden we ook even tijd voor ontspanning en hebben we twee ochtenden gepakt om kringloopwinkels te bekijken. En wat is dat toch leuk dat je voor weinig leuke dingen kan vinden. Zo heb ik twee leuke lampenkappen gevonden, een paar leuke vazen en potten, twee leuke beeldjes en een vintage tafeltje op wieltjes. Ze staan nu niet in deze post maar ook deze dingen komen binnenkort nog wel voorbij.Op, aan en in het kleine vitrinekastje heb ik een leuk servies staan met kleine bloemen. Dit servies heb ik al eens in Frankrijk op een rommelmarkt gekocht. Ik kon er alleen nooit een leuk plek voor vinden. Nu met deze okergoud gele kast past het als een jas om het servies.


Ik weet het moet je smaak zijn maar voor degene die enthousiast zijn over deze kleur. De kleur is warm okergoud van Flexa F1.34.58 en schijnt dé kleur van 2016 te zijn.
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails