maandag 2 juli 2012

Stap in mijn kast…

 

blog 2

Een kast zo groot als een halve kamer, zonder deur of gordijn. Gewoon alles in zicht, een goed overzicht…. wat is dit heerlijk!!

blog 1

blog 14

blog 17

Deze wand heeft Lucas gemaakt van Steigerbuizen en –planken van de Hornbach. Boven in de plank heeft Lucas een gleuf gemaakt en daar is gekleurd led verlichting in verwerkt. Deze verlichting is op strip en komt van Ikea. Ik kan de kleuren zelf bedienen. Let maar goed op de foto`s dan zie je af en toe ander licht onder de plank vandaan komen.

blog 3

De lijst van de spiegel wordt nog geverfd, in dezelfde kleur als de muur. De verf is helaas op en aangezien dit een –oude- kleur is duurt het even voordat ik deze weer op voorraad heb.

blog 5

Een paar zijden topjes aan een gehaakte hanger. De voorste is echt al een oudje. Mijn eerste kledingstuk wat ik van mijn eigen gespaarde centjes kocht toen ik nog tiener was, komt van Didi. De achterkant is met kruisbandjes, het is een soort schortje zeg maar….

blog 4

Van houten stronken heb ik haken gemaakt en hier hangen al mijn kettingen aan. Een  mens verzameld zo wat in de loop der jaren. Voor de riemen heb ik een ring gebruikt afkomstig van een oude lampenkap. Die hangt aan een haak waar vervolgens de riemen doorheen hangen. (rechts op de foto)

blog 15

blog 12

blog 10

blog 13

blog 11

Op de plank schoenen van pumps tot gymp en her en der een tas. Zijn lang niet al mijn schoenen maar wel de schoenen die ik dit seizoen draag. Na de zomer wordt deze wand omgetoverd naar winteritems met daarbij weer de passende schoenen en laarzen. Ja..ik weet ik heb een schoenen-tic!

blog 7

Voor verlichting hebben wij gekozen voor plumen. Dit zijn design spaarlampen in leuke vorm die je o.a. kopen kan bij de Praxis. Je kiest je plume en zoekt daarbij een fitting. Ik heb gekozen voor een zwarte fitting dit omdat de plume ook aan een zwart ding zit. Bij Snoerboer.nl kan je online gekleurde snoeren kopen (strijkijzersnoer) en dit vervolgens aan de plume maken. En zo kan je waar je maar wil je eigen lichtpunt maken.

blog 6

Een plume aan een mokkakleurig koord. In het plafond zit een wit haakje waar het koord in een lus met een gekleurd elastiekje aan hangt.

blog 8

Een plume aan glamour roze koord (zo`n kleur mag natuurlijk niet ontbreken in deze kamer)

blog 9

En een plume aan grijs/groen koord boven de tafel.

blog 18

Deze plumen zijn van zichzelf al mooi genoeg en hebben geen kap of kapje nodig. Ze schijnen 80% minder stroom te gebruiken en gaan 8x langer mee.

blog 16

Een feestje om hier elke dag mijn outfit uit te zoeken, het is net of winkel ik in mijn eigen kast….

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails