maandag 12 november 2012

Kwartslag…

 

1

Degene die –onze- achterkamer een beetje kent ziet gelijk dat er iets is verandert. Voor degene die niet weet waar ik het over heb…..de tafel staat een kwartslag gedraaid. Nu dus horizontaal maar de tafel heeft acht jaar verticaal met de korte kant tegen de muur gestaan. Altijd even wennen en went iets niet na twee dagen? Dan gaat bij mij alles weer terug zoals het was. Ik kan jullie zeggen na een week staat de tafel nog zo!

11

12

De klepbank –die Lucas zelf gemaakt heeft- staat leuk tegen de muur en past precies onder de Franse spiegel. Deze kan dus mooi blijven hangen.

4

Op tafel is het één en al gezelligheid. Een paar verschillende kandelaars met elk een verschillende kaars en op één kandelaar wat –nep- mos. Onder de glazen stolp een zeemeermin met een vogel op de hand die geniet van een rozen bad. In het kommetje heb ik gedroogde rozenblaadjes gedaan wat ook weer terug komt op het dienblad.

5

148156

Naast de Franse spiegel een verzameling van een bidprentje, rozenkrans met lerenzakje. stenen roosjes en een zakhorloge.

2

Tegen het stoffen paneel met rozen, hangen tijdschriften aan suéde koord. Zo hangt er ook één aan de stoel. Heerlijk zo af en toe inspiratie opdoen uit de bladen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails