maandag 27 januari 2014

Vera & William…

 

11

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Anne Cecilie, creative director van het Noorse merk Vera & William. Vera & William is het merk voor ondergoed en kousen in de hoogste kwaliteit als het om stoffen gaat. Merino wol, zijde en Egyptisch katoen zijn ingrediënten die het deze producten zo bijzonder mooi maakt.

10

Anne Cecilie -die per toeval op mijn blog terecht gekomen was-  werd enorm verast door mijn stijl van fotografie. Altijd een leuk compliment voor een amateur fotografe. Zij vroeg mij of ik met haar samen zou willen werken aan haar website. Zij wat ideeën, ik wat ideeën en zo zijn wij tot elkaar gekomen.

9

2

Ik verzorg foto`s voor haar site in ruil voor een paar mooie producten uit haar collectie. Helaas is haar collectie (nog) niet in Nederland te koop en worden de prijzen in Noorse kronen aangegeven. Blij en zeer vereerd ben ik dat ik in een paar van haar producten mag lopen. Want als een echte fashionata weet je dat er geen mooiere kwaliteit bestaat als waar Vera & William voor staat.

6

4

Zelfs de kousen zijn van puur zijde….De producten worden verpakt in prachtige dozen en bij elk product zit een mooi label met een hangertje met logo van Vera & William.

7

Voor degene die graag meer van wil zien…neem een kijkje op Vera & William.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails