dinsdag 25 augustus 2009

mijn werk…

…hier is werken mijn hobby!

ik werk bij Elinga woman jeans in Drachten,  wat velen van jullie misschien al wel weten. ik wil jullie graag mee nemen naar de plek waar ik bijna dagelijks te vinden ben en laat jullie graag de nieuwe najaarsmode zien met prachtige presentaties waar ik de afgelopen week druk mee bezig geweest ben.

bog 1 blog 2

in deze wand hang het merk Dept. zwart ,off-white en kobalt blauw. korte rokjes, tunieken, prachtige breisels en wollen jassen.

blog 3

 

 

 

 

 

 

 

 

blog 4

 

 

 

 

 

 

 

blog 29 blog 5

onze trots de blouses van Circle of gentleman, bekend om de 3-knoops boord en de prachtige manchetten. nieuw dit seizoen zijn de blouses van Marnelli. ook 3-knoops boord, mooie kwaliteit en prachtige kleurencombinaties. de blouses op de glasplaat zijn van Marnelli en op het kastje zijn van CG. het kijken naar deze blouses is als kijken naar een snoepje in een snoepwinkel, vandaar de etagere met snoepgoed…

blog 6

de bustes zijn aangekleed met setjes van Dept. de jassen zijn van Drykorn en Kocca, met daaronder weer blouses van CG en M.

blog 10

blog 11blog 13blog 12 blog 8blog 14

vorige week toen ik terug kwam van vakantie hadden ze al aardig wat jassen binnen gekregen. omdat het nog zo warm was en er nog geen ruimte was hadden ze het maar in het magazijn neer gehangen. ik heb toch maar geprobeerd om ruimte te creeeren want vrouwen kopen vaak de winterjas op de warmste dag van het jaar. nu is er volop keus en straks als het weer het toelaat dan is de eerste keus weg.  wat ben ik blij dat ik het gedaan heb want we hebben vorige week al behoorlijk wat jassen verkocht…

blog 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blog 16 blog 17

dit wandje is rijkelijk gevuld met Tommy Hilfiger. veel blauw, grijs en wit.  ik vond het  heel toepasselijk om hier de delfsblauwe vazen te decoreren.

blog 20

 

 

 

 

 

 

 

blog 21

 blog 30

bij binnenkomst loop je tegen deze G-star wand aan. er zitten ook producten van Drykorn tussen. dit zijn colberts die heel goed samen gaan met de collectie van G-star. een vrouwelijk linnen colbert met een coating, gecombineerd op een jeans in –boyfriend- look.

blog 23

 

 

 

 

 

 

 

vest van Day, blouse van CG, koltuien van Supertrash, jeans van Global funk, en een sjaal die ook als top gedragen kan worden van Turnover.

blog 24

deze stoel stond al jaren op zolder van de mannenmode. ik heb deze opgeknapt passend in onze huisstijl. de stoel geverfd met oranje menie, dit was nl exact de kleur van het oranje wat in de winkel terug komt. het zitje is een plankje omkleed met een stuk tafelkleed van Kitch-kitchen.

blog 18

een paar oude spitzen mogen ook in de winkel niet ontbreken hoor…

blog 25

blog 26

 

 

 

 

 

 

 

blog 27

 

 

 

 

 

 

 

blog 28

altijd een vers kopje koffie, voor als u even moet wachten maar we geven u ook graag een bakje koffie, espresso, thee, cappuccino, wienermelange, chocomel of een glas water als u geslaagd bent met uw outfit!  u bent van harte welkom bij Elinga woman jeans in  Drachten…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails