vrijdag 27 januari 2012

Spring in het voorjaar...

 

3

Het behang is binnen hoor...gisteren pas en daar gaan we vandaag mee beginnen, spannend hoor:-)  Vorige week was het nog een gewone werkweek en toen heb ik nog wat foto`s gemaakt van de eerste voorjaarsitems...

4

Het wordt een prachtig seizoen met veel kleur. Koele tinten, warme tinten, pastel en fel. Het leuke is wel de items die nu binnen komen kunnen al gelijk gedragen worden. Deze dame draagt een chino van Goodmorning universe in de kleur kaneel met daarop een prachtig top van zijde van Dept. Daarover een geruite blouse van Dept met een colbert in een prachtige curry kleur van G-Star.

1

2

Blauw blijft ook belangrijk bij Elinga. Deze mevrouw draagt een stoere jeans van G-star -Arc loose- met daarop een basis top van Rosemunde. De kwaliteit van dit merk is echt fantastisch het is katoen met zijde en is afgezet met prachtig kant en in mooie kleuren te verkrijgen. Daarover zit een a-lijn top van Kocca in een mooie viscose kwaliteit met daarover een gehaakt vestje ook van het Italiaanse merk Kocca. Over dit alles heen draagt ze een colbert van Circle of Gentlemen. Deze is van het mooiste linnen met echte suede ondermouw stukken -achterkant- Het colbert heeft prachtige details en zit als gegoten.

8

Hier is blauw gecombineerd met een beetje zeegroen en steenrood. De jeans chino die hier gedragen wordt is ook van G-star  en heeft als detail mooie rode stiksels. het colbert is van G-star, de bouses zijn van Marnelli en het vestje van Rosemunde (zien jullie ook die prachtige glans van Rosemunde?)

10

Leuk detail is de smalle riem van G-star die perfect combineert  met de gele strepen in de blouse van Marnelli. (let ook op de knoop rechst boven op de kraag, is wat goudgeel..)

9

Onder het colbert een t-shirt van Maison scotch en de sjaal is weer van Dept.

7

Altijd mooi zijn de naturellen en nude tinten. Hier een chino in een zand van G-star. Het shirt -ook van G-star- met een nude-topje eronder van Dept. De oudroze chino`s die eronder liggen zijn van Goodmorning universe.

16151719 

Natuurlijk mag het aan sfeer niet ontbreken. Heel belangrijk is een stukje beleving, het artikel wordt op de juiste manier gepresenteerd. De leren armbanden, waarvan één met een mooie button van Sari-design.

6

Deze broek lijkt op de foto wat oranje maar het is echt rood, een skinny met een waxlaagje van Supertrash. Een blauw/wit gestreept t-shirt erop van G-star met daarover heen een truitje ook van G-star. Het truitje heeft transparante mouwen van zijde met een blauw/wit gestreept kraagje. leuk gestyled met een hoedje van Maison scotch en de goudkleurige trompet matched mooi met de ketting, die ook als armband gedragen kan worden, deze is van Koco.

5

Kijk....en hier ben ik nou helemaal verliefd op. Deze prachtige blouse, die ook als jurk gedragen kan worden is van Supertrash en is van een cupro kwaliteit. Het lijkt net gewassen zijde en geeft een prachtige natuurlijke glans. De voile top eronder is ook van Supertrash en daaronder weer zo`n prachtig item van Rosemunde. Deze is met kant boven en onder....

Afscheid6E

We hebben er -alweer een jaar- een lieve collega bij, ze zit een beetje achter mij verscholen en haar naam is Gerda. Of Gerda of Ik zijn meestal aanwezig als u een bezoekje aan ons brengt. Tot gauw bij Elinga woman jeans drachten.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails