donderdag 15 maart 2012

Voorjaarkriebels...

 

2

Het weer wordt een stuk vriendelijker, veel zon en lekkere temperaturen.... Dan krijgen we kriebels hè? We willen vaak alles tegelijk...eerst allemaal massaal de tuin in, huis boenen en kasten ruimen, een fris bos bloemen halen en vervolgens een leuke outfit om de kast weer te vullen. Laat ik jullie nu inspireren door alvast wat voorjaarsmode te laten zien. Deze dames in de etalage laten zich ook inspireren door mode tijdschriften, die we op hangers tegen de muur hebben gespijkerd met wat losse bladen op de grond.

1

Deze dames zijn ook druk met klussen. Een houten paneel -wat in de loop der tijd van vele verfspatten is voorzien- staat tegen de wand. Voor de dames staan blikken verf met toebehoren. Dame links draagt een Arc loose van G-star met daarop een blouse van Circle of gentlemen met een gilet met ristsluiting ook van G-star en daarover een colbert van Circle of Gentlemen. Dame rechts draagt een chino van Drykorn, t-shirt van Maison scotch en een leren jas met canvas stukken van Goosecraft

4

Blauw, rood en zand....leuke kleuren om te mixen! In deze wand veel Kocca en Maison Scotch met een beetje Superdry en Supertrash

5 

6

Wow!....Prachtig rood pak van Drykorn. Het jasje heeft een perfecte snit, zakken voorop en twee witte knopen. De broek heeft smal toelopende pijpen, die je ook kunt oprollen voor een wat meer casual effect. De broek en het colbert kunt u los van elkaar aankopen.

7

Vrolijke jumpsuit van het merk Kocca. Daarover een blouse van Maison scotch.

8

De top in perzik kleur is ook van Kocca en deze prachtige linnen blazer met ristsafzetting is van Maison scotch.

9

Een collage gemaakt van de blouses van Circle of gentlemen. Deze zijn allemaal met prachtig kant. Het kant zit op stof wat met knoopjes aan de kraag vast zit, je kan dit dus ook verwijderen zodat je de blouse zonder kant kan dragen.

11

In de laadjes staan kleine potjes met voorjaarbloemetjes met daarachter de armbanden van Sari design.

10

16

Mijn favoriet, ton sur ton.....van natural tot nude....alle kleuren in één palet. Broek is van Drykorn, top met kanten manchet (Rosemunde), zijden top in nude (Supertrash) gilet met gouden drukknopen (Supertrash), blazer en rieten hoedje (Maison scotch)en jas van Drykorn.

14

Een muur vol inspiratie....lege lijsten met modeknipsels vast gezet met masking tape. Een hanger met de Textillia, een modevakblad. Op de kruk een stapel G-star jeans in verwassen rood.

13

Weer zo`n prachtig leren jasje van Goosecraft! Staat mooi over de polkadot top van Kocca gecombineerd met een top van Rosemunde op een oudroze chino van Dept.

20

Pssst......wanneer komt u shoppen?

Elinga woman Jeans Drachten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails