dinsdag 16 april 2013

Binnenkijken bij….

 

 

19

Inspiratie voor je interieur, een website boordevol interieur inspiratie. Een paar weken geleden werd ik door Lynda benaderd of ik mee wou werken aan een binnenkijker. Ja hoor, geen probleem als je mij maar wel wat tijd geeft. En zo…een paar dagen later stuurde ik haar wat foto`s van ons interieur. Voor jullie geen nieuws want iedereen die mijn blog kent en volgt kent inmiddels ook alle hoekjes! Nieuwsgierig? Neem een kijkje op inspiratie voor je interieur en kijk bij -binnenkijken bij-, boordevol leuke woon inspiratie!

4

Afgelopen maandag was weer zoals alle maandagen…. poetsdag! Het gebeurd wel eens dat ik soppende weg de boel aan het slepen ben. Ook zo afgelopen maandag. De bank uit elkaar een andere tafel van zolder gehaald, stoel naar de andere kant en zo….weer een andere opstelling. Heerlijk als je daar de ruimte voor hebt maar ook de meubelen hebt om makkelijk te schuiven.

17

6

2

Meestal na Pasen wil ik geen eieren en hazen meer in huis maar deze vind ik te schattig om op te ruimen. En zo….snuffelend naast deze orchidee heeft ze dit plekje gekregen.

15

16

Altijd fijn natuurlijk om verse bloemen in huis te hebben maar het lukt niet altijd. Een leuke en betaalbare oplossing heb ik daar op gevonden.

11

12

10

Knip een bloemafbeelding uit een blad -deze komt uit de Ariadne At home- en plak dit vervolgens met een stukje tape op een takje. Zet vervolgens het takje in een vaas en zo heb je een bloem, ook al ruikt deze niet. Heb je net als ik een grote vaas en redt het takje het niet tot op de bodem? Zet het takje dan in de hals van de vaas vast met een stukje tape. Ik heb voor een fluor roze gekozen.

13

7

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails