donderdag 25 april 2013

Pssst…

 

6

Vind je deze tafel leuk? Kijk en lees dan even verder….

7

Deze tafel staat al een tijd op zolder en nog steeds vind ik het een prachtige tafel. Deze tafel is zo bijzonder omdat er een glasplaat in zit. De meeste opium tafels hebben dat niet. Deze tafel was voorheen groen. wij hebben deze opnieuw in de verf gezet omdat groen een kleur is die niet iedereen aanspreekt.

5

Het onderstel is geverfd met verf van Farrow & Ball  kleur 59 (new white). Het bovenblad is in originele staat terug gebracht. Nu zet ik niet alle spullen op mijn blog die op MP komen maar deze tafel zal veel bloglezers aanspreken vandaar ik deze laat zien. Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? …. klik op marktplaats want…deze is te koop!

dinsdag 16 april 2013

Binnenkijken bij….

 

 

19

Inspiratie voor je interieur, een website boordevol interieur inspiratie. Een paar weken geleden werd ik door Lynda benaderd of ik mee wou werken aan een binnenkijker. Ja hoor, geen probleem als je mij maar wel wat tijd geeft. En zo…een paar dagen later stuurde ik haar wat foto`s van ons interieur. Voor jullie geen nieuws want iedereen die mijn blog kent en volgt kent inmiddels ook alle hoekjes! Nieuwsgierig? Neem een kijkje op inspiratie voor je interieur en kijk bij -binnenkijken bij-, boordevol leuke woon inspiratie!

4

Afgelopen maandag was weer zoals alle maandagen…. poetsdag! Het gebeurd wel eens dat ik soppende weg de boel aan het slepen ben. Ook zo afgelopen maandag. De bank uit elkaar een andere tafel van zolder gehaald, stoel naar de andere kant en zo….weer een andere opstelling. Heerlijk als je daar de ruimte voor hebt maar ook de meubelen hebt om makkelijk te schuiven.

17

6

2

Meestal na Pasen wil ik geen eieren en hazen meer in huis maar deze vind ik te schattig om op te ruimen. En zo….snuffelend naast deze orchidee heeft ze dit plekje gekregen.

15

16

Altijd fijn natuurlijk om verse bloemen in huis te hebben maar het lukt niet altijd. Een leuke en betaalbare oplossing heb ik daar op gevonden.

11

12

10

Knip een bloemafbeelding uit een blad -deze komt uit de Ariadne At home- en plak dit vervolgens met een stukje tape op een takje. Zet vervolgens het takje in een vaas en zo heb je een bloem, ook al ruikt deze niet. Heb je net als ik een grote vaas en redt het takje het niet tot op de bodem? Zet het takje dan in de hals van de vaas vast met een stukje tape. Ik heb voor een fluor roze gekozen.

13

7

vrijdag 5 april 2013

Monsieur et Madame…

 

1

Graag stel ik jullie voor aan mijn nieuwe aanwinsten Monsieur et Madame…Prachtig sierden deze beelden in een vitrine kast in een bloemenzaak. Stond er met open mond naar te kijken, zo mooi vond ik ze….

3

5

2

Na wat spullen op MP te hebben verkocht, mocht ik van mijzelf dit wel kado doen. Een beeld was geen optie, deze twee horen gewoon bij elkaar. Er waren nog wel meer varianten maar deze pasten gewoon bij mij ook vanwege de mooie pastel kleuren.

610912

Er lag hier in huis nog een rol rozenbehang dat heb ik achter de lijst tegen het paneel met een speld vast gezet. Onderaan….achter de lijst ligt de hele rol. Door de rand zie je daar niks van en zo hoef ik niet in het behang te knippen, slim hè?

11

8

De kleuren van Madame komen zo mooi terug in de rozen en het zacht blauwe lint in het behang…..Ja, ik ben hier super blij mee…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails