zondag 12 juni 2011

Strohoed & bloemengroet...

 

blog 1q

Zomaar wat tijd over vandaag, gelukkig was het prachtig weer zodat ik lekker actief in de tuin bezig kon zijn. Niet echt met tuinklussen maar met mooie plaatjes maken en dat samen met m`n vriend Sony A300 tot een mooi resultaat brengen.

blog 1g

blog m

blog 1p

blog n

blog 1f

De Delphinium -riddersporen- staan er prachtig bij. Mooie zachtroze/lila bloemen met een zwart hart, heel bijzonder...Op de achtergrond een strohoed die ik veel op m`n hoofd heb maar voor deze fotoshoot even af heb gezet.

blog 1i

blog 1w

blog 1v

Onder deze strohoed ligt een prachtig zeer oud -1928- kamerplanten boek. Ik kreeg het zomaar van iemand die ik nog van picasa ken. Elke keer als zij haar kast aan het opruimen was kwam ze het boek tegen en telkens weer vond ze de kleuren zo bij mijn interieur passen, vandaar....Zo bijzonder vind ik dat, iemand die je eigenlijk helemaal niet kent maar toch precies je smaak weet....ik hou ervan, bedankt Esther!

blog 1jblog 1cblog 1dblog 1k

Niet alleen bloemen in de tuin vandaag, maar ook bloemen op mijn jurk. Onder mijn bloemetjesjurk draag ik deze sleehak sandalen, mooi met houten zolen.

blog 1.

blog 1e

blog 1b

blog 1l

Alles bloeit op moment volop, de roos Bonica in de zinken emmers doet het super en alle plukbloemen strijden om wie het hoogste van de tuin wordt.

blog 1m

blog 1r

blog 1s

blog 1h

Vandaag was ik niet alleen in de tuin, Molly was steeds in de buurt en nam zo af en toe wat water uit de drinkbak. Dat doet ze heel vaak maar ik heb niet altijd mijn -vriend Sony- bij de hand. Maar nu had ik geluk en heb twee mooie foto`s van haar kunnen maken.

blog `w

blog 1y

blog 1x

Hoe viezer het water hoe lekkerder katten het vinden. Als laatste nog een paar foto`s van de pluktuin met een close-up van twee bloemen die wel heel close zijn:-)

blog 27

blog 28

blog 1u

Nog een fijne 2de Pinksterdag en alvast een mooie nieuwe week...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails