zondag 7 oktober 2012

Woman wears Elinga…

 

 

16

Vinden jullie het dit seizoen ook zo`n mooie mode? Nu vind ik de najaarsmode altijd mooier als de mode in het voorjaar, ik hou nou eenmaal erg van breisels, jurken met kousen en laagjes. Graag laat ik jullie wat leuke items zien die wij op dit moment bij Elinga presenteren.

4

56

Tegen deze wand veel Supertrash en Kocca. Mooie naturellen, aubergine en poeder roze tinten. Aan de lamp hangt een prachtig vest van Supertrash in mooie oude tinten zoals oud groen, oud roze en aubergine. De dames op de prenten dragen Franse mode uit Normandie. Het zijn  oude prenten vandaar ook de kleuren zo mooi bij het vest passen.

14

Sportiviteit en kleur komt van Superdry. Superdry, geïnspireerd door een reis naar Tokio in 2003, combineert ontwerpinvloeden uit Japanse graphics en vintage americana met de waarden van Brits kleermakerswerk.Het resultaat – unieke stedelijke kleding met ongelofelijke branding en ongekende details. De colour pant is van G-star en is al –bijna- uitverkocht.

8

9

Ook dit vest met Noors motief is van Superdry. Het jurkje van Rosemunde en het shirt met pantervoering is van Maison Scotch (uitverkocht)

10

11

Elk seizoen is er wel een kledingstuk, als je dat aantrekt dat je er gelijk verliefd op bent. Dit is zo`n stuk!. Dit colbert, wat nu ook heel goed buiten te dragen valt is van Circle of Gentlemen. Ook de voering is heel verrassend –dames in prachtige jurken-

13

12

Fijne rib in een warm oranje is van G-star als zo ook dit stoere laarsje. Toen ik deze foto`s nam hadden we al deze winter jassen nog maar nu met plaatsen van deze foto`s zijn ze allemaal uitverkocht, kan wel zeggen super jack dus!

15

Ik sluit het kleurrijk  af met een foto van één van de etalages. De dame links draagt een rokje en shirt van Dept, het jasje van cupro materiaal is van het merk Selected femme. Dame rechts draagt een zwarte broek met een flockprint van het merk Cimarron. De blouse met strik is van G-star al zo ook het vestje en het jasje met folklore print is van dept.

voor meer info zie Elinga.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails