woensdag 13 februari 2013

velours- roze- vrolijkheid !!…

 

1h

En zo….sluipt er meer fluo ons huis binnen. Niet teveel maar her en der wat accenten, dat vind ik het mooist. Te veel felle kleuren vind ik goedkoop, ik hou het graag stijlvol. De servieskast uit mijn vorige post staat tegen de wand. (stond eerder een kwartslag gedraaid en tegen de achterwand was dit paneel bevestigd) Omdat dit paneel niet meer nodig was heb ik het hier achter de tafel gezet.

1b

1c

1d

Het is een houten paneel met fibervulling en omtrokken met zijdestof. Zo kan je er ook iets op spelden. Omdat ik mij altijd trouw hou aan een kleurenpallet past altijd alles in huis bij elkaar. Zo ook dit paneel, het staat prachtig achter deze tafel. De mooi glans van het zijde vind ik super bij de zeer matte tafel.

1j

1o

1n

Op tafel is het één en al vrolijkheid! Onder de stolp een velours paashaasje (Xenos) met wat rozenblaadjes eronder. Deze foto`s had ik al eerder gemaakt op moment van tekst tikken zitten er (nog) pastelkleurige paaseitjes onder van de Jamin. Een lege lijst staat tegen de wand met wat afbeeldingen uit een blad gescheurd. Verder nog wat kandelaren en klossen garens met tulpen.

1k1m1l1i

Een magnoliabloem heb ik uit een blad gescheurd en met roze pastelkrijt de randjes gekleurd. Een takje aan de achterkant van de magnolia vastgezet met tape en het takje op tafel gezet. Halverwege het takje nog een tapje geplakt en zo blijft de magnolia -bloem staan.

1p

Een paar klossen garens in verschillende kleuren dienen als vaasjes (Jan Sikkens) In de klossen heb ik pipetjes gedaan en hierin de tulpen en berkentakjes gestoken.

1e

Zo vond ik op zolder nog een paar fluo roze kussentjes in veloursstof. Deze komen nog van de inrichting van ons vorige huis, daar heb ik deze kleur ook al eens gehad…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails