maandag 13 oktober 2008

my home in the magazine ariadne at home...


deze maand ligt dit woonblad in de winkels met een reportage over mij en mijn huis. vorig jaar in de maand oktober, precies een jaar geleden is de fotoreportage gemaakt. op die dag was er een stylist en fotograaf aanwezig. ik zal je zeggen ik ben een ervaring rijker!

maar hoe kom je nou in z`n woonblad? dat is een vraag die mij vaak, maar ook nu nog veel wordt gesteld. het is begonnen via picasa. picasa is een onderdeel van google. je moet het zien als een fotoalbum online, wat je deelt met andere favorieten zodat je bij elkaar kan binnen kijken en kan reageren. ik stond destijds bij het forum van ariadne at home ingelogd. op dit forum kwamen veel woonfanaten en daar werd gesproken over picasa en van het een kwam het ander. ik volgde met een album op picasa en was actief op het forum van ariadne at home.

wat bleek nu? de redactie van at home las regelmatig mee en gluurde zo af en toe bij ons binnen. maart 2007 kreeg ik een mail van de redactie van ariadne at home. zij hadden m`n huis gezien op picasa en vonden het erg mooi of ik het leuk zou vinden als er een stylist langs mocht komen om te kijken of m`n huis geschikt was voor een binnenkijker. dat was zo leuk om te lezen, dan voel je je ernorm trots! spontaan weer terug gemaild dat ik het heel leuk zou vinden om een stylist op bezoek te krijgen. april 2007 is linda van der ham, stylist bij at home langs geweest en zij was heel enthousiast en vond het geschikt voor de rubriek zo woon ik, zo geniet ik!
je hebt niet in de gaten wat zo`n reportage tot stand brengt. je krijgt zo ongelooflijk veel reacties uit bekende maar ook uit onbekende hoek. iedereen die gereageerd heeft via mijn weblog of via picasa of via mail of via een kaart of via via...... wil ik heel heel hartelijk danken voor de leuke en lieve reacties. ook de eigenaren van de winkels waar ik graag kom en vermeld heb in at home bedankt voor de leuke presentjes..


this month my home is in a dutch magazine, ariadne at home. in march 2007 i got mail from the redaction of ariadne at home. they have seen my home at picasa, a site i share with other picasagirls. if i would like to see a stylist from ariadne at home, at my home...but of course! i like that... and so in april there was linda van der ham, she was very happy to see my home....the fotoshoot was made in octobre 2007. and this pictures are in the magazine. the reactions i get are very warm and lovely, thanks to all of you!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails