dinsdag 23 februari 2010

Zeg het met takken...

 

blog 2

Twee keer een bloemstuk gemaakt op rozenpotten voor op de vensterbank. De takken bos die met kerst voor het raam hing is in tweeen gesnoeid en zo zijn er twee takken bundels ontstaan die als basis stuk gebruikt worden.

blog 3

Zoals ik in de lijst op de eerste foto al heb gezet heb je verder nodig: mooie kunstbloemen, mos (dit is kunsmos)  een  siertak en lint en natuurlijk een mooie pot, ook mooi is een pot in ovale vorm.

blog 9blog 7 blog 8blog 10 

Bind wat takken met ijzerdraad aan elkaar vast. Doe dit een aan beide kanten. Zie het lint op de bovenste foto, daaronder zit het ijzerdraad. Steek de kunstbloemen horizontaal tussen de takken, of het ijzerdraad. Steek her en der wat siertakjes tussen de takken en leg op de takken wat platmos. Om het ijzerdraad wat te verbloemen is het leuk om daar lint om te binden.

blog 4

blog 6

 

 

Als je het geheel wat in kleur wil hebben kan je van te voren de takken en de siertak licht spuiten. Ik heb hier een lila kleur (specials pastellic)  van het merk  Trendy. Klik maar op het merk dan kom je rechtstreeks op de site,  serie specials pastellic. Het mooie van takken met kunst is dat het heel natuurlijk overkomt en je er helemaal niets meer aan hoeft te doen en het blijft maanden, zelfs jaren goed. Voor degene die ook aan de slag gaat, veel succes en plezier met het maken en geniet ervan...

...Rond Pasen is het leuk om er wat eieren tussen te leggen. Hele eieren maar ook wat kapotte eierschelpen, Maakt het stuk nog fraaier...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails