donderdag 23 mei 2013

Soaked in Luxury…

 

1

Bij Elinga woman jeans Drachten (de winkel waar ik werk) hebben we een leuk merk binnen gehaald. Het heet Soaked in luxury. Het Deense merk is al jaren zeer bekend in Scandinavië en staat bekend om haar vrouwelijke, modieuze betaalbare collecties met geweldige jurken, jassen, tops en broeken. Een goede aanvulling op de collectie van Elinga Dus.

9

Perzik oranje met zwarte accenten. Stoer en vrouwelijk tegelijk. Jurk en sjaal -die ook als stola om de jurk gedragen kan worden- zijn van Soaked. Leren jack is van Goosegraft.

11

Stoere verwassen denims in combinatie met romantische kant blouses. Casual met veterschoenen en classy met hakken. Denims G-star, blouses Soaked in luxury.

13

Het melkmeisje en het meisje met de parel waren de inspiratie bronnen voor deze set. Blauw denim in combi met goud gele breisels en romantisch room katoen. Blouse en vest (Soaked in luxury)

5

Detail van romantisch kant met parelmoer knopen onder stoer denim.

14

Gespot in de modebbladen, Dungarees! (tuinbroek) Draag de dungaree classy met een blouse, opgerolde pijpjes en een leuke hak. Deze is van Le temps des cerises.

8

Dessertboot in legerprint, stoer onder een chino, shortje maar ook super trendy onder een lange rok. Ze zijn van Selected femme en zijn nieuw bij Elinga !!

7

Koningsblauw voor elke vrouw. Top met wijde mouwen in georgette kwaliteit (Dept). Koningblauwe top met kant (Rosemunde) Mosterd gele chino (Drykorn).

6

Short in zilvergrijs met glitteraccenten en transparante blouse met boord en koord beiden Selected femme. Prachtig onder deze transparante blouse een topje met kanten rugpand (Dept).

4

Buiten wil het nog maar geen zomer worden maar bij Elinga is het zomer met zonnige items van Maison scotch en Superdry. De lange streeptop in roze tinten is van Superdry, tipt net onder het korte gele rokje uit. (Superdry) De roze top met knoopjes en franjes is van Maison scotch. Vier de zomer met ons bij Elinga woman jeans Drachten.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails