zaterdag 21 februari 2015

Achter de deur…

 

a28

…zien jullie onze achterkamer. In mijn vorige post liet ik weten dat het net een bruin café is, zo gezellig om hier een kop koffie te drinken en te eten…

a1

Wat nog hetzelfde is in de achterkamer is de kleur op de muren. Nog steeds is het Stone White van F&B. De lijsten die eerder links op de muur hingen rechts van de deur naar de hal hebben hier een plek gekregen. Van het overgebleven oude-deuren-behang een vlak gemaakt en hier de lijsten op bevestigd. Om het vlak af te werken hebben we houten latjes gebruikt.

a4

a2

a12a16a8a13

Niet alleen foto`s ook prenten, knopjes, letters en zelfs Willem het varken mag op de wand. Op de foto (links onder) zit een afbeelding van een Mini Cooper, het is een omslag van de Kampioen van de ANWB. Deze viel een aantal weken geleden in de bus. Zelf rij ik in een Mini en het kleurgebruik en de stijl van de afbeelding sprak mij aan om in te lijsten.

a14

a17

a18

Leuk detail…Willem staat voor de deur en wil graag naar binnen. Deze lijst heb ik omgekeerd opgehangen, dus met de achterkant naar voren. Zo ontstaat er diepte in de lijst en kan Willem makkelijker staan. Word je zelf ook vrolijk van hoor met wat humor in je interieur.

a3

Het tapijt bewust niet onder de tafel gelegd wat je normaal gesproken wel snel zal doen. Het kleed past precies onder de tafel met de stoelen net buiten het kleed, dit staat niet….lijkt rommelig en klein. Door het kleed net buiten de tafel te leggen met daarop enkel een stoel trek je twee ruimtes bij elkaar. Nu hoort de kofferstoel erbij en zonder kleed zou deze wegvallen.

a5

Rechts van de glas en lood deur zit nog een deur met daarachter een kast. Lucas heeft het precies uitgemeten dat de naad van het behang op de rand van de deur valt zodat deze goed open en dicht kan zonder dat het behang beschadigd.

a6

Deurtje open met achter deur het glaswerk, net een mooi kastje ervoor omdat deze natuurlijk niet zo diep is. Aan de achterkant van deze kast zit de nis met het oude luik.

a7

Volgende keer een post waar de raamluiken in te zien zijn. Ook deze hebben we zelf gemaakt. Het is lastig om hier mooie foto`s van te maken omdat ik naar het licht moet fotograferen en dat geeft vaak te donkere foto`s.

a19

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails