donderdag 5 februari 2009

Antwerpen…

 

antw 29

het is weer fijn thuiskomen na een paar dagen Antwerpen. we hebben een paar hele fijne dagen gehad. wel jammer dat het weer zo triest was want dat maakt de stad zo grauw en somber..

ons verblijf bij Bed, Bad en brood was in 1 woord fantastisch! we werden hartelijk ontvangen door Koen Ribbens en vervolgens naar onze kamer verwezen, we wisten niet wat we zagen zo mooi… een prachtig herenhuis met mooie stijlkamers in stijl Gustav, Sissi en Victoria. wij hadden de kamer Gustav. 

antw 2

 

 

 

 

 

 

 

 

antw 1antw 4antw 6

 

 

antw 13 antw 5

antw 34 antw 7

niet alleen de kamer was prachtig ook de entree, hal en de tussen etages zagen er super uit!

antw 18

antw 14 

antw 15

antw 17

we hebben natuurlijk meer gezien dan alleen maar Bed, Bad en Brood. ik had een reportage gezien van Antwerpen in de Ariadne at home, dus met de – at home- onder de arm liepen we door het centrum op zoek naar al het moois. in de Kloosterstraat moet je zijn voor antiek en curiosa. jammer genoeg waren er ook winkels dicht, dus ik heb niet alles kunnen zien. wel hebben we Tante Brocante bezocht, waar we ook een Nederlands stel tegen kwamen met jawel, de –at home- onder de arm. de kringwinkel is ook een  aanrader, heel bijzonder hoe ze daar op kleur stylen. voor een lekker kop koffie, of chocola is gunther watte the place to be!  pure chocolade met koffie en mekschuim, 3 lagen en een heerlijke bonbon, je weet niet wat je proeft! jullie snappen wel dat de volgende dag het kopje koffie werd gedronken bij gunther watte. toen de chocola met tia maria en melkschuim gehad, hmmm….wat was dat lekker!!!!

antw 8

antw 19

vanwege m`n werk (ik werk in een kledingzaak) vind ik het altijd leuk om te shoppen om inspiratie en ideeen op te doen.  een winkel heeft m`n hart gestolen. All saintes, wat een prachtige winkel. Jammer genoeg mocht ik er geen foto`s maken. ik heb van buitenaf naar binnen en en van de paskamer een foto gemaakt zodat  jullie toch een beetje een idee krijgen.  het is stoer en ruig maar tegelijk ook heel vrouwelijk.

antw 30

 

antw 33

 

 

 

 

 

 

 

 

antw 32 antw 31

ze weten jammer genoeg wel van prijzen. maar dit jurkje zat me zo mooi en deze was leuk afgeprijsd dus heb ik deze maar mee genomen.  verder heb ik nog leuke gebloemde gympen van Tommy Hilfiger gekocht. een panty voor onder dit jurkje en een leuke haarspeld. voor Lucas een jeans en een blouse. voor mijn huis helaas geen leuke dingen gevonden, ja..wel leuke dingen gezien hoor maar om nou zomaar even te kopen daar was alles te duur voor.

hieronder nog wat foto`s van het stadhuis. verder hebben wij niet veel gebouwen gezien. wij zijn meer van de leuke winkels, kroegjes en lekkere eet – en drinkgelegenheden.  en dit alles is volop te vinden in Antwerpen!

antw 24

 antw 25

antw 26 antw 22

we are back from a few days Antwerpen and had a lot of fun. we stayed at Bed, Bath and Bread in the stylish room Gustav.ther are many shops in Antwerpen, but one has stolen my heart!  All Saints, a beautiful shop tough, rugged and female together. i bought there a nice dress. for brocante you go to Aunt Brocant and for a delicious cup af coffee you must ge to gunther watte. we didn`t go to antwerpen for the culture, but we prefer to go to shops, pubs and restaurants and thats available all over…

antwerpen1

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails