dinsdag 20 december 2011

Kerstshoppen bij Elinga...

 

blog 1

blog 3

Dit zijn dit jaar de etalages van Elinga woman jeans. In deze etalage hebben we een lampenkap bekleed met eucalyptus takken en kleine miniverlichting. De top die deze pop draagt is van Supertrash en is op veel verschillende manieren te dragen als jurk en als top en dan ook nog op verschillende manieren. Jasje is ook van Supertrash en de prachtige sjaal is van Day.

blog 2

blog 4

Deze etalage hebben we winters aangekleed. op de ramen hebben we een passe partout gemaakt van spuitsneeuw. Op de grond stukken tempex met watten en riet. De pop staat op een spiegel zodat het net lijkt of staat ze op het ijs. Ze heeft een paar houtjes in de hand voor de sfeer en ze is helemaal aangekleed in het wit. Jas en rokje van Dept en top is van Supertrash.

blog 5

blog 6

 blog 9

blog 8

Dit is ook leuk om in huis te doen. Een glazen vaas met amaryllissen en een paar takjes eucalyptus. In de vaas doe je eerst wat verse cranberries dan water en dan wat losse poedersneeuw.

blog 2

Morgen nog wat lekkere kerstchocolade halen en dan heten wij u welkom bij Elinga woman jeans Drachten, een sfeervolle winkel vol mooie schatten:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails