zaterdag 28 januari 2012

Werk in uitvoering...

 

blog 1

De week is alweer om en wat hebben wij afgelopen week veel gedaan. Op de eerste foto zien jullie dat het plafond van rood naar room is gesausd en de deurtjes van het kastje zijn ook niet meer rood. Het behang op de rechtermuur laten we zitten. Hier zitten gipsplaten achter en we zijn bang als we dit behang er af scheuren dat het gips mee komt. Dus dit wandje hoeft alleen maar even goed schoongemaakt.

blog 2

Op dit muurtje zat ook behang en dat hebben we wel verwijderd. Achter dit muurtje wat je op de foto links ziet zit de douche. De muur met tegels waar de wc tegenaan zit staat een paar meter naar achteren. Op de foto lijkt het net of zitten deze twee muren tegen elkaar aan.

blog 3

Dit was echt een monnikenklus, deze louvredeuren waren eerst in één kleur geverfd maar ik wilde nu wat anders als weer alles in één kleur. De buitenrand heb ik crème geverfd (new white van F&B, onze basis kleur in huis) het middelste gedeelte, de schuine latten zijn groen (stone white F&B, ook een basis kleur in huize Westerhof)). Op de foto ben ik nog bezig om vier verticale lijnen te verven in de kleur India yellow van F&B. Nu hebben jullie een beetje een idee wat voor kleuren er in de badkamer komen. Afgelopen donderdag konden we pas het behang halen en vrijdag pas beginnen te plakken. Alles is klaar en het behangen is enorm meegevallen. Ik laat jullie nog even in spanning maar kom snel het eindresultaat laten zien!

blog 6

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails