maandag 20 december 2010

Van room tot champagne...

 

blog 1

Van room tot campagne.....het zijn de kleuren van mijn kerstoutfit dit jaar. Een transparante jurk met flockprint in rozen. Een lang tuniek met lovertjes en pailletten. En een warm mohair bolero met parels. Tussen de jurk en tuniek draag ik nog een tule rok in een room-tint.

blog 2blog 5blog 4blog 3 

Details van de lovertjes en pailetten. Onder de tuniek zie je nog een stukje van de jurk met rozen flockprint.

blog 6

Bij deze set horen natuurlijk leuke accessoires. In mijn haar draag ik een bijpassende haarband. Een mooie strik van stof in champagne kleur.

blog 7

Gelukkig had ik nog schoenen die er perfect bij staan, ballerina`s in zand met een zwart lak neusje.

blog 14

Voor kerst heb ik mijzelf maar getrakteerd op een lekker geurtje. Jammer genoeg kan ik niet alle geuren opdoen die lekker in het flesje ruiken. Op mijn huid zijn haast alle geuren weeïg zoet, echt vies gewoon. Het is ook altijd zoeken naar geuren zonder toevoegingen. Soms als je niet op zoek bent naar een geur dan kom je het gewoon tegen...

blog 16blog 10blog 11blog 17 

Si-taly in Beetsterzwaag, ik ging erheen omdat ze er hele leuke schoenen en laarzen hebben en meestal alles in mijn maat -36-. Ik vond leuke halve laarsjes en weet je die Italiaanse schoenen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zitten ook gewoon fantastisch. Ik kan niet goed op hakken lopen maar mijn schoenen die daar weg komen daar kan ik dus zo een hele dag op lopen, zelfs op werken!

blog 15

blog 9

Ze verkopen naast schoenen, laarzen en tassen dus ook geuren. Italiaanse geuren zonder toevoegingen. Alleen parfum, alcohol en water. `K ben gevallen voor Acqua da Toeletta van Piazzetta di portofino. Citrus en woody notes that give this fragrance a fresh and classic personality. Het zijn geuren die zowel voor vrouwen als voor mannen kunnen.

blog 8

blog 16

blog 13

Mooi hè hoe al deze kleuren matchen...

blog 20

blog 21

Misschien plaats ik nog een post deze week maar beloven doe ik niet. De koopavonden staan weer op de agenda en dat betekent voor mij geen avondje thuis:-(  Betekent helaas ook dat ik niet meer jullie mooie blogs kan bezoeken voor kerst. Ik wens al mijn volgers en anonieme gasten hele mooie kerstdagen vol glim en shine....lekker eten en het gezellig bij elkaar zijn....

blog 18

Jeanette

-xx-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails