maandag 14 maart 2011

Zo zitten wij...

 

blog 1

De nieuwe opstelling van de zithoek ziet er op moment zo uit...Voor degene die niet meer goed weten hoe het eerst was, hier een foto van hoe het was. Het paarse onderstel van de tafel was tijdelijk, was destijds een paar proefpotjes aan het testen.

blog 2

Hier stond alles meer tegen de muur aan en nu heb ik juist gekozen om alles in het midden te plaatsen, zodat de wanden wat meer lucht krijgen. De plank achter de bank is dus ook weggehaald.

 blog 2

Nu hebben we achter de bank ook ruimte, nog wel 2 meter voordat de luiken komen. De lampen stonden voor de luiken maar die staan nu in symmetrie naast de bank.

blog 6

blog 7

Achter de bank staat nog wel de tafel met stilleven. Er is alleen wel weer het één en ander veranderd.

blog 9

De schildersezel en pot met kwasten en penselen staan nog maar er ligt een leuke papieren omslag op de ezel  Kandelaren met een hoedje en kaars zijn toegevoegd en op de lijst heb ik een strohoedje neer gehangen, heeft wel iets frans zo vind ik...

blog 11

blog 15

blog 14

Prachtig is deze papierenomslag van Meander. Zo mooi met een afgezwakte bloemenmotief en een kop en schotel met twee eigenwijze vogels.

blog 17blog 18blog 20blog 19

Alles moet altijd even wennen maar het bevalt wel. We kunnen nu op elke plek goed tv kijken en zijn er mensen over de vloer dan is het ook gezellig kletsen omdat we nu wat dichter bij elkaar zitten...

blog 4

Voor degene die nog mee wil doen met de give-away kan dat deze week nog doen. Zondag 20 maart sluit de actie!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails