dinsdag 1 maart 2011

Give-away, Ramsign...

 

ramsign-160x212

Hier is ie dan, eindelijk maar toch m`n give-away! Ik zou `m al geven bij 350 volgers maar dat is al weer even geleden. Wat kan je winnen? Nou iets heel bijzonders...namelijk je eigen persoonlijke emaille naam of nummerbord van het merk Ramsign. Ik doe deze give-away in samenwerking met het Deense bedrijf Ramsign. Zij zijn gespecialiseerd in ambachtelijke emaille borden en willen graag wat meer bekendheid in Nederland. Ik help een handje mee, zij wat reclame en ik een mooi emaille bord. Nu houd ik dit bord niet zelf maar geef het jullie graag cadeau!

oslotema_stor

Wat moet je doen als VOLGER om in het bezit te komen van een prachtig ambachtelijk emaille nummer/naambord? Plaats je reactie en neem een kijkje op Ramsign. voor degene die geen blog hebben en ook graag mee willen doen? kunnen me een mail sturen, onderwerp: give-away.

kvetema_stor

Je kan alvast je eigen bord uitkiezen op KLIK en nu maar hopen dat je wordt uitgekozen? M`n give-away loopt t/m 20 maart. Ik kies een winnaar maar Ramsign doet vervolgens de bestelling en stuurt het bord naar je toe!

skagentema_stor

Veel succes en plezier met deze give-away die mogelijk gemaakt wordt door Ramsign  ambachtelijke emaille borden.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails