maandag 30 augustus 2010

Pepper-berries-red...

 

blog 22

Hoe decoratief kan een bosje pepper-berries zijn? .......Heel decoratie! Kijk en geniet van deze pepper-berrries-red post.

blog 8

blog 3

blog 4

Simpel en leuk is een bosje pepper-berries. Dit bosje hangt al 5 jaar in mijn huis en heeft al heel wat plekjes gehad. Pepper-berries zijn te koop in zakjes bij de betere tuincentra. Er zitten maar een paar takjes in een zakje, voor een bosje heb je wel een paar zakjes nodig.

blog 1

blog 7

blog 2

blog 6

Bind een paar takjes bij elkaar en doe er mooi lint om.  Zo is het bosje leuk om neer te leggen maar ook decoratief om te hangen...

blog 11

blog 13

blog 17

blog 14

De kleur van pepper-berries vind ik prachtig. Deze radicchio rode kleur heb ik ook op de muren in de keuken en de achterkamer. Deze kleur zit al 5 jaar op de muren en ik geniet er nog elke dag van. Leuk om dan tegen accessoires aan te lopen in dezelfde kleur. Zo heb ik ook een paar oude boekjes waarvan de kaft ook radicchio rood is, en de bladzijden uit de boekjes kleuren zo mooi bij de verkleurde pepper-berries...

blog 19 

blog 20 

blog 21

Komende week heb ik een drukke week, extra werken vanwege vakanties en onze weekend hulpen moeten weer naar school, dus sta er deze week veel alleen voor. Niet erg...daar stel je je op in en het werk wat ik doe vind ik leuk dus de week is zo maar weer om. Alleen bloggen wordt deze week even op een laag pitje gezet en nieuwe posten worden pas weer volgende week gemaakt. Fijne week allemaal en tot gauw!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails