vrijdag 19 november 2010

Sssst...

 

blog 0

...Ook zo nieuwsgierig wat er achter deze deur zit? Zal ik het verklappen? Oké....het is de slaapkamer.

blog 1

Nou verandert er niet zo gekke veel en veel van jullie kennen deze ruimte maar veel volgers kennen deze ruimte nog niet en zullen deze post wel waarderen.

blog 2

blog 3

De paspoppen veranderen nog al eens van outfit. Op één pop een jurkje van mijzelf, eens gekocht in Antwerpen de andere buste heeft alleen een oud boordje om de hals.

blog 14blog 16blog 20blog 15 

De plank boven de stoelen verandert soms ook wel iets. Deze oude koffers zijn verhuisd van de woonkamer naar de slaapkamer. Toen ik het jurkje op de paspop deed kreeg ik door de kleur het idee om ook de koffers naar de slaapkamer te halen. En ik had geluk want de maat van de onderste koffer past er precies op.

blog 4

blog 6

blog 7

blog 8 

Moet zeggen dat de slaapkamer meer in herfst/kerstsfeer is dan de woonkamer. Hier heb ik al een paar kransen liggen met een feestelijk tintje. Ook over het kloosterbankje achter het bed ligt een gebreide kol-sjaal.

blog 9

Boven het make-up tafeltje hangt ook een krans in deze krans heb ik een vogeltje gezet.

blog 11blog 12blog 13blog 10 

Op het make-up tafeltje liggen vaak wat zepen, staan parfumflesje en een klein vaasje met vaak een bloemetje of takje uit de tuin. Op moment staat er een witte anemoon in, die nog steeds bloeit in de tuin.

blog 21blog 26blog 27blog 24 

Een tasje, een rozenrenkrans en een beursje hangen aan de haken achter de paspoppen.

blog 18

blog 19

blog 25

Boven het bed hangt een kroonluchter die ik van een hazelaartak gemaakt heb. Een hazelaartak met gips bekleed en verlicht met minilampjes van de Ikea. Er hangen nieuwe en oude pegels aan en een paar dansende ballerina`s die van Marskramer komen. Dit alles al wel 5 jaar geleden hoor:-)

blog 40

 

blog 36blog 35blog 38blog 37 

Sst...nog even iets. Ik kreeg van Mea van Mayflower een leuke tip om foto`s te bewerken. Mea heeft het weer van Bonnie van Bonjade dus zij is degene die ermee begonnen is hoor:-) je kan bijvoorbeeld hele leuke randjes om je foto`s zetten, de keuze is reuze;-) Het is een heel veelzijdig programma en het is in het Nederlands, heel makkelijk dus. Wil je er ook mee aan de slag dan is dit de link. photoscape.

blog 32

Volgende week begin ik een klein beetje aan de kerstversieringen. Ik heb al een paar ideetjes maar dat kost nog wel wat voorbereiding. Fijn weekend allemaal en tot gauw!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails