maandag 10 oktober 2011

Voor -onze- mannen...

 

Graag neem ik jullie mee naar Elinga mannen mode en casual jeans in Drachten. Hier begon het allemaal .....

56

Vanaf 1948 is Elinga mode een begrip in Drachten en omstreken. Voorheen voor de geklede man. Maar nu kun je er voor bijna alles terecht. Van jeans tot confectie maatwerk. Bewust gekozen voor twee stijlen. Bij de casual kunt u terecht voor uw dagelijkse outfit die er wat stoerder uit mag zien. Wilt U wat meer gekleed gaan kom dan bij mannenmode. Al met al zijn deze twee winkels de perfecte match voor een geslaagde outfit.

1

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de mannenmode vindt u merken als: State of art, Gardeur, Gant, MC Gregor, Paul & Shark, Marco Polo, Pierre Cardin, Vanguard, Camel active, Roy Robson, Bugatti, British indigo en nog vele anderen...

2753 

Je eigen kostuum op maat? ook dat kan bij Elinga. Kies zelf  niet alleen het model, maar ook de stof, de voering en zelfs de kleur van de stiksels! Combineer het kleermakersvak met de moderne technieken van internet.  

17

18

Volop overhemden in allerlei kleuren en bij elk hemd is een passende das te vinden...

15

16

Door de hele winkel staan en zitten interessante figuren met de mooiste creaties...

6

14

       

138   

Van de mannenmode loop je zo naar de casual jeans, er zijn wel twee ingangen maar binnen loop je van de één naar de ander...

19

 

 

 

 

 

 

 

2120

Een creatief idee van een collega. Ze sloopt, na ja...haar zoontje...de inhoud van hele oude tv`s zodat alleen de ombouw en beeldbuis overblijft. Hier etaleert ze vervolgens een paar kledingstukken in, leuk hè?

27

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de casual jeans vind je o.a. de volgende merken, Scotch & Soda, PME Legend,  Cast Iron, Tommy Hilfiger Denim, Kuyichi, JC Rags, Esprit casuals, G Star, Firetrap, Drykorn,  Quick coppa, New Zealand Auckland, Khujo

2822  3151

Elinga mode heeft al 5 jaar casual jeans en dat wordt gevierd. 5 jaar casual jeans is 50,- euro korting. stempel 10 x 5,- euro. Haal je stempelkaart in één van onze winkels!

35

 

 

 

 

 

 

 

3637

Kuyichi een merk dat sinds de oprichting in 2002 voorop loopt wat betreft duurzaam en maatschappelijk verantwoord zakendoen.

47

29

48 

Misschien leuk om even te vertellen.

De jeans van Kuyichi zijn organisch geproduceerd, het bedrijf belast het milieu zo min mogelijk tijdens het productieproces van de kleding. Ecologische mode dus, want behalve duurzaam zijn de jeans ook mooi! Kuyichi doet het allemaal anders: mode kan ook duurzaam geproduceerd worden en rekening houden met de rechten van arbeiders.. De naam Kuyichi komt van de Peruviaanse god van de regenboog. Het verhaal gaat dat deze god de wereld zijn kleuren terug gaf toen de indianenbevolking in de Andes hun rechten herstelden. Dit is eveneens de reden dat de indianen sinds die tijd poncho‘s dragen in regenboogkleuren. Kuyichi identificeert zich dus met de rechten van moeder natuur en is van mening dat mode ook ecologisch geproduceerd kan worden. Een goede reden dus om een Kuyichi jeans aan te schaffen!

39

 

 

 

 

 

 

 

 

41525342 

Net als bij de dames is het ook bij de mannen heel sfeervol. Er wordt veel aandacht besteedt aan presentaties, alles ziet er tot in de puntjes verzorgd uit. Een huiselijke sfeer creëren....daar zijn we bij Elinga goed in!

44

23

Dit zien wij als vrouw natuurlijk graag....de MAN achter de strijkplank...

32

33

Het team van Elinga mode ziet u graag in één van onze vestigingen, voor meer info van al onze vestigingen zie Elinga mode.

1054

 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails